LedPerf.com: Autojen ja moottoripyörien LED-valaistus

24 tuntia
Vastaus ja
lähettäminen


0€
Alkaen
100€

N°1

Virallinen johtaja
alkaen 2007

550 000
ajoneuvot
varustettu100 %
turvallinen
Asiakkaiden arvostelut 4.9/5
58130 Kerätyt mielipiteet

Tyhjä

Vain 100.00€ jäljellä ennen ilmaista toimitusta osoitteeseen: Suomi

Näytä ostoskori

Kaikki pakkauksemme ja sarjamme tuotemerkeittäin

Valitsemalla ajoneuvosi merkin ja sitten autosi tai hyötyajoneuvosi mallin löydät kaikki sisä- ja ulkovalaisimien LED-paketit ja -sarjat.

Kehitetty 100 % yhteensopivaksi autosi tai hyötyajoneuvosi kanssa, LED-sisä- ja ulkopakettimme parantavat autosi tai hyötyajoneuvosi valaistuksen.
helppo asentaa, toimenpide koostuu vain autosi tai hyötyajoneuvosi alkuperäisten halogeenipolttimoiden korvaamisesta LED-polttimoilla.

Pakkauksissamme käytetyt auton LED-polttimot ovat korkealaatuisia ja tuottavat puhdasta valkoista pitkän kantaman valaistusta.
Jokaisen LED-polttimon diodien tuottama valkoinen valo tai Xenon-efekti on optimaalinen ultratehokkaaseen LED-bar / -valaistukseen ajovaloissa: lähivalot, kaukovalot, paikannusvalot (parkkivalot), sumuvalot, päiväajovalot, takavalot.... LED-tekniikka on suosittu myös alhaisen energiankulutuksen vuoksi auto- ja maastokäytössä. Siksi tarjoamme myös suuren valikoiman LED-valopaneeleita 4x4, pick-up, hyötyajoneuvoihin ja pakettiautoihin sekä laajan valikoiman LED-lisävaloja.

Luota Ledperfiin, joka on ollut johtava auton LED-polttimoiden ja 4x4 LED-valaistuksen toimittaja jo yli 10 vuoden ajan!

Eikö malliasi ole lueteltu tässä? Ota yhteyttä sähköpostitse saadaksesi henkilökohtaisia neuvoja.

^