LedPerf.com: Autojen ja moottoripyörien LED-valaistus

24 tuntia
Vastaus ja
lähettäminen


0€
Alkaen
100€

N°1

Virallinen johtaja
alkaen 2007

550 000
ajoneuvot
varustettu100 %
turvallinen
Asiakkaiden arvostelut 4.9/5
58130 Kerätyt mielipiteet

Tyhjä

Vain 100.00€ jäljellä ennen ilmaista toimitusta osoitteeseen: Suomi

Näytä ostoskori

LED-paketit ja Xenon-muutosarjat tuotemerkeittäin Moottoripyörät - Skootterit - Mönkijöille - SSV/UTV - Spydereille

Valitsemalla moottoripyöräsi, skootterisi, mönkijäsi, SSV/UTV tai Spyderin merkin ja sitten mallin löydät kaikki LED-pakettimme ja -sarjamme sekä Xenon-sarjamme.

Kehitetty 100 % yhteensopivaksi moottoripyöräsi, skootterisi, mönkijäsi, SSV/UTV tai Spyderin kanssa, LED- ja xenon-pakettimme parantavat valaistustasi.
helppo asentaa, toiminta koostuu vain ajoneuvosi alkuperäisten halogeenipolttimoiden korvaamisesta LED- tai xenon-polttimoilla.

Pakkauksissamme käytetyt moottoripyörän, skootterin, mönkijän ja SSV/UTV LED-polttimot ovat korkealaatuisia ja tuottavat puhdasta valkoista pitkän kantaman valaistusta.
Jokaisen LED-polttimon diodien tuottama valkoinen valo tai Xenon-efekti on optimaalinen ultratehokkaaseen LED-valaistukseen ajovaloissa: lähivalot, kaukovalot, paikannusvalot (parkkivalot).... LED-tekniikka on suosittu myös alhaisen energiankulutuksensa vuoksi kaksipyöräisissä ja maastoajoneuvoissa, minkä vuoksi tarjoamme myös suuren valikoiman LED-bar / valopaneeleita mönkijöihin ja SSV/UTV-ajoneuvoihin sekä laajan valikoiman moottoripyörän LED-lisävaloja.

Luota Ledperfiin, joka on ollut johtava moottoripyörän LED-polttimoiden ja mönkijöiden ja SSV/UTV LED-valaistuksen toimittaja jo yli 10 vuoden ajan!

Eikö malliasi ole lueteltu tässä? Ota yhteyttä sähköpostitse saadaksesi henkilökohtaisia neuvoja.

^