LedPerf.com: Autojen ja moottoripyörien LED-valaistus

24 tuntia
Vastaus ja
lähettäminen


0€
Alkaen
100€

N°1

Virallinen johtaja
alkaen 2007

550 000
ajoneuvot
varustettu100 %
turvallinen
Asiakkaiden arvostelut 4.9/5
58130 Kerätyt mielipiteet

Tyhjä

Vain 100.00€ jäljellä ennen ilmaista toimitusta osoitteeseen: Suomi

Näytä ostoskori

LED-bar / valopaneelit - Valoramppi - Työvalot - Spottivalot

LED-bar / valopaneelit - Valoramppi - Työvalot - Spottivalot

Markkinoiden laajin valikoima LED-bar / valopaneeleita, LED-nauhoja, LED-työvaloja ja LED-spottivaloja 4x4, pakettiauto, moottoripyörä, mönkijä, SSV/UTV, kuorma-auto...

Erittäin tehokkaat ja luotettavat LED-valonheittimet ja -valopaneelit saavat 5 vuoden takuun. Tutustu myös kaikkiin kiinnitys- ja liitäntätarvikkeisiimme, kuten valopaneeleiden, valonheittimien ja LED-spottivalojen kiinnikkeisiin, mutta myös kaikkiin LED-ramppien ja -valonheittimien edellyttämiin johdinsarjoihin.

Lue lisää

Valitse haluamasi osa alla ja anna meidän opastaa sinua...

Valitse luokka:

Siirry suoraan kaikkiin tuotteisiin:

Tutustu laajaan ja erikoistuneeseen lisävalojen maailmaan, joka on ihanteellinen ratkaisu autoille, 4x4-ajoneuvoille, moottoripyörille, mönkijöille, kuorma-autoille, rakennuskoneille tai maatalouskoneille. LedPerf:llä, 15 vuoden kokemuksellamme, olemme ylpeitä voidessamme esitellä sinulle kattavan valikoiman lisävaloja, jotka ovat tunnettuja huippuluokan suorituskyvystään, energiatehokkuudestaan ja poikkeuksellisesta kestävyydestään

Mikä on ajoneuvojen lisävalaistus?

Ajoneuvojen lisävalaistus viittaa mihin tahansa lisävalaistusjärjestelmään, joka on asennettu ajoneuvoon parantamaan sen näkyvyyttä ja lisäämään kuljettajan turvallisuutta. Tämän tyyppinen valaistus on välttämätöntä tehokkaaseen liikkumiseen tai työskentelyyn heikossa valaistuksessa tai yöajossa.

Millaisille ajoneuvoille ne on tarkoitettu?

Lisävalot ovat erityisen hyödyllisiä:

  • - 4x4-ajoneuvoille ja moottoripyörille: Parempaan näkyvyyteen yöseikkailuissa tiellä ja maastossa.
  • - Raskaat kuorma-autot: Ihanteellinen pitkille yömatkoille, tarjoaa selkeän ja kaukaisen näkymän.
  • - Maatalous- tai rakennuskoneet: Välttämättömiä intensiivisissä töissä, joissa hyvä näkyvyys on ratkaisevan tärkeää turvallisuuden ja tehokkuuden kannalta laadukkaan työn tuottamiseksi.

Laaja valikoima ja monipuolisuus

Valikoimaamme kuuluu korkeatehoisia LED-valoja, työvaloja ja 12v lisävaloja autoille, moottoripyörille ja hyötyajoneuvoille sekä 24v lisävaloja kuorma-autoille ja rakennus- tai maatalouskoneille. Voit valita "todellisia" tehoja 8W:stä yli 200W:iin.

LED-valopaneelimme ovat saatavilla suorina tai kaarevina versioina, yksirivisinä tai kaksirivisinä LED-valoina, päiväajovaloilla tai ilman, ja ne on valmistettu ensiluokkaisista materiaaleista pitkäikäisyyden ja luotettavuuden takaamiseksi. "Todelliset" tehovaihtoehdot vaihtelevat 15W:stä yli 300W:iin.

Edistynyt teknologia ja suunnittelu

LED-tuotteemme, pitkän kantaman lisävalot, työvalot, LED-valopaneelit ja -rampit, on suunniteltu tarjoamaan voimakasta valaistusta, joka soveltuu monenlaisiin tarpeisiin ja olosuhteisiin, mukaan lukien intensiiviset työt. Tyylikkäät ja toimivat, ne on varustettu uusimman sukupolven LED-teknologialla maksimaalisen kirkkauden saavuttamiseksi ja säänkestävästä alumiinista valmistetulla kotelolla, joka kestää myös vaikeimmat olosuhteet.

Ajoneuvokohtaiset ratkaisut

Olipa kyseessä sitten kuorma-auto, 4x4, moottoripyörä, mönkijä, ralliauto, traktori jne., LED-valomme soveltuvat monenlaisiin ajoneuvoihin. Tarjoamme esimerkiksi valaistusratkaisuja raskaille kuorma-autoille, pitkän kantaman lisävaloilla, ja voimakkaita LED-valopaneeleja maastoajoon.

Muotoilu ja joustavuus

Valikoimamme sisältää ohuita yksirivisiä LED-rampoja / -paneeleja, jotka ovat täydellisiä maastoajoneuvoille, sekä LED-valopaneeleja parkkivaloilla ja päiväajovalotoiminnolla päivittäiseen käyttöön. Tarjoamme myös kaarevia LED-rampoja, jotka tarjoavat laajennetun valaistusleveyden, ja erilaisia valonsäde-vaihtoehtoja (spot, flood, combo) erityistarpeisiin.

Turvallisuus ja yhdenmukaisuus

Tuotteemme noudattavat korkeita laatu- ja suorituskyvynormeja, mikä takaa turvallisen ja luotettavan ajokokemuksen. Kuorma-autojen LED-valopaneelit ja 4x4- ja ralliautojen LED-valot on suunniteltu erityisesti vaativille kuljettajille, jotka etsivät optimaalista näkyvyyttä matkoillaan tai kilpailuissa.

Asennustarvikkeet ja asennus

Tarjoamme myös Kiinnitystelineet LED-valopaneeleille ja lisävaloille, sekä helppoasenteisia virtajohtojen niput, jotka on varustettu kaikilla tarvittavilla komponenteilla. Nämä tarvikkeet sopivat monenlaisiin ajoneuvoihin, mikä takaa helpon, vakaan ja kestävän asennuksen.

Sitoutuminen laatuun

LedPerf:llä sitoudumme tarjoamaan korkealaatuisia tuotteita kohtuulliseen hintaan, asiakastyytyväisyystakuulla. Olitpa etsimässä valaistusratkaisuja ammattikäyttöön tai henkilökohtaiseen käyttöön, meillä on tuotteet, jotka vastaavat tarpeitasi.

^