LedPerf.com: Autojen ja moottoripyörien LED-valaistus

24 tuntia
Vastaus ja
lähettäminen


0€
Alkaen
100€

N°1

Virallinen johtaja
alkaen 2007

550 000
ajoneuvot
varustettu100 %
turvallinen
Asiakkaiden arvostelut 4.9/5
57961 Kerätyt mielipiteet

Tyhjä

Vain 100.00€ jäljellä ennen ilmaista toimitusta osoitteeseen: Suomi

Näytä ostoskori

LED-bar / valopaneelit - LED-valoramppi

LED-bar / valopaneelit - LED-valoramppi

Yli 40 LED-bar / valopaneelia ja LED-ramppia 4x4, pakettiauto, mönkijä, SSV/UTV, kuorma-auto, traktori... Monia kokoja saatavilla 99mm mini LED-bar / valopaneelista 1310mm LED-valoramppi.

LED-bar / valopaneelit ovat erittäin kirkkaita, valkoisia ja niissä on valittavissa pitkämäsäde (spot), tulvamäsäde (flood) tai yhdistelmäsäde (combo), ja ne voivat olla suoria tai kaarevia. LED-bar / valopaneelit, joilla on 5 vuoden takuu, koostuvat korkealaatuisista CREE- tai EPISTAR-LEDeistä, jotka tuottavat jopa 300 watin tehon ja yli 27 000 lumenia.

Lue lisää

Valitse alla haluamasi LED-bar / valopaneeli ja anna meidän opastaa sinua.

LED-valopaneelien tehokkuus ja suorituskyky 4x4-ajoneuvoille, kuorma-autoille ja koneille

LED-valopaneelit, joita kutsutaan myös LED-rampiksi, tarjoavat tehokkaan ja suorituskykyisen valaistusratkaisun monenlaisille 12V ja 24V ajoneuvoille, kuten 4x4, kuorma-autot, pick-upit, mönkijät, UTV:t, traktorit, ralliautot. Ne on suunniteltu tarjoamaan maksimaalinen kirkkaus samalla kun ne säilyttävät alhaisen energiankulutuksen, ja ne ylittävät perinteiset valaistusjärjestelmät, kuten ksenon- tai halogeenivalot, valotehossa ja käyttöiässä.

LED-valopaneelien kestävyys ja pitkäikäisyys

LED-valopaneelit on suunniteltu yhdistämään erinomainen kestävyys ja pitkäikäisyys, ne on varustettu ruostumattomasta teräksestä valmistetuilla kiinnikkeillä, alumiinikotelolla ja erittäin kestävällä polykarbonaattilinssillä. Tämä vankka rakenne tekee niistä kestäviä vaikeissa olosuhteissa, tärinää, iskuja ja äärimmäisiä lämpötiloja vastaan, jotka vaihtelevat -40 °C:sta 85 °C:een. Lisäksi ne ovat 100% vedenpitäviä ja tarjoavat korkean suojan pölyä vastaan, mikä takaa niiden pitkäikäisyyden ja luotettavuuden. Kaikki nämä ominaisuudet tekevät LED-valopaneelista ihanteellisen valaistusjärjestelmän käytettäväksi vaativimmissa ympäristöissä ja vaikeissa maastoissa.

Turvallisuus

LED-valopaneelien tuottama valaistus paljastaa jokaisen tien yksityiskohdan, kuten esimerkiksi tien epätasaisuudet ja piilotetut mutkat. Ne parantavat merkittävästi kuljettajien turvallisuutta tarjoamalla paremman näkyvyyden heikossa valaistuksessa tai yöajossa. LED-valopaneelien suunnittelu mahdollistaa monipuolisen käytön, joka soveltuu erinomaisesti sekä maantie- että maastoajoon.

LED-valopaneelien tyyli, muotoilu ja soveltuvuus

Paitsi että ne parantavat näkyvyyttä, LED-valopaneelit lisäävät myös merkittävästi ajoneuvojen esteettistä ulkonäköä. Itse asiassa, nämä LED-valopaneelit eivät ainoastaan paranna näkyvyyttä, ne myös muuttavat ajoneuvosi ulkonäköä, esimerkiksi valkoiset tai oranssit LED-valopaneelit, joissa on parkkivalot tai päiväajovalot, lisäävät erottuvaa ja tyylikästä ilmettä. Jotta ne sopisivat täydellisesti ajoneuvoosi, on saatavilla laaja valikoima mittoja.
Olipa valintasi sitten ultra-kompaktit ja ohuet LED-valopaneelit, joissa on yksi LED-rivi, tai suuremmat mallit, jotka ovat 50 cm - 130 cm pitkiä ja joissa on kaksi LED-piiririviä maksimaalisen tehokkuuden saavuttamiseksi, on olemassa monia vaihtoehtoja täydelliseen ja helppoon integrointiin ajoneuvosi eri osiin, kuten etusäleikköön, rekisterikilven telineeseen, puskureihin tai kattoon.

Miten valita oikea LED-valopaneeli?

Valittaessa LED-valopaneelia on otettava huomioon useita kriteerejä, jotta saadaan aikaan sopiva ja tehokas valaistus:

  • - Ensinnäkin, harkitse ajoneuvosi erityistä mallia, olipa kyseessä sitten 4x4, kuorma-auto, mönkijä, UTV, traktori, ralliauto.
  • - Valon voimakkuus ja valaistuksen väri ovat myös tärkeitä tekijöitä, jotka mahdollistavat valaistuksen ulkonäön ja toiminnallisuuden mukauttamisen.
  • - Muut tekniset seikat, kuten jännite voltteina, teho watteina, kulutus ja ampeerit, ovat ratkaisevia LED-valopaneelin suorituskyvyn ja tehokkuuden kannalta.
  • - Myös käytetty teknologia, koko, muoto ja lisämitat on otettava huomioon.
  • - Valonsäteen tyyppi, erityisesti jos etsit tietynlaista valaistusta, kuten pitkän kantaman (spot) tai laajan (flood) valaistuksen, tai yhdistelmän molemmista (combo).
  • - Innovatiiviset ratkaisut, kuten kaarevat LED-valopaneelit, tarjoavat merkittäviä etuja perinteisiin suoriin malleihin verrattuna, erityisesti paremman valaistuksen avautumiskulman ja harmonisemman sopeutumisen autosi, 4x4:n, kuorma-auton tai muun muotoon.
  • - Lopuksi, jotkut LED-valopaneelit sisältävät lisäominaisuuksia ja niitä voidaan käyttää lähivaloina tai kaukovaloina, mikä lisää niiden monipuolisuutta.

Ottaen huomioon nämä seikat, voit valita LED-valopaneelin, joka ei ainoastaan vastaa valaistustarpeitasi, vaan tuo myös erittäin modernin erottuvan tyylin ajoneuvoosi.

Yhteenvetona voidaan todeta, että nykyiset ajoneuvojen LED-rampit tarjoavat suorituskyvyn, kestävyyden, turvallisuuden ja mukautettavuuden yhdistelmän, mikä tekee niistä sopivia laajaan valikoimaan sovelluksia ja käyttäjämieltymyksiä.

^