LedPerf.com: Autojen ja moottoripyörien LED-valaistus

24 tuntia
Vastaus ja
lähettäminen


0€
Alkaen
100€

N°1

Virallinen johtaja
alkaen 2007

550 000
ajoneuvot
varustettu100 %
turvallinen
Asiakkaiden arvostelut 4.9/5
58065 Kerätyt mielipiteet

Tyhjä

Vain 100.00€ jäljellä ennen ilmaista toimitusta osoitteeseen: Suomi

Näytä ostoskori

LED-lisävalot ja LED-työvalot

LED-lisävalot ja LED-työvalot

Yli 70 LED-lisävaloa, LED-spottivaloja ja LED-työvaloja 4X4, Pick Up, moottoripyörä, mönkijä, SSV/UTV, kuorma-auto, vene, traktori, ... Useita muotoja ja kokoja saatavilla: Neliö, soikea, suorakulmainen, pyöreä.

LED-lisävalomme on varustettu erittäin voimakkaalla valkoisella valolla, ja ne voivat heijastaa valonsäteen pitkälle (spot) tai laajalle alueelle (flood).

LED-lisävalot, LED-spottivalot ja LED-työvalot, joilla on 5 vuoden takuu, on valmistettu korkealaatuisista CREE- tai EPISTAR-LEDeistä, jotka tuottavat jopa 185 watin tehon ja yli 12 000 lumenia.

Lue lisää

Valitse alla haluamasi malli ja anna meidän opastaa sinua.

Lisävalot LED: todellinen ajoneuvojen valaistuksen kehitys

Lisävalojen LEDin tulo on merkinnyt vallankumousta ajoneuvojen valaistusalalla. Nämä valot, jotka tarjoavat suuremman kirkkauden ja vähemmän energiankulutusta, ovat muuttaneet tapaa, jolla kuljettajat havaitsevat ja tulevat havaituiksi tiellä. Suunniteltu täydentämään standardivaloja, lisävalot LED ovat saatavilla erilaisina tyyppeinä, kukin vastaamassa erityisiä tarpeita, ammattitöistä ajamiseen tiellä tai maastossa vaikeissa sääolosuhteissa ja/tai karkealla maastolla.

Työvalot LED

LED-työvalot ovat välttämättömiä vaativissa sektoreissa, kuten rakentamisessa, maataloudessa ja karjankasvatuksessa. Ne tarjoavat voimakkaan valaistuksen, joka on ratkaisevan tärkeä tehokkaaseen ja turvalliseen työskentelyyn heikosti valaistuissa tai yöllisissä ympäristöissä. Niiden kestävyys tekee niistä kestäviä karkeissa olosuhteissa, ja niiden LED-teknologia takaa pitkän käyttöiän ja alhaisen energiankulutuksen, mikä tekee niistä ihanteellisia pitkille työtunneille. Työvaloja käytetään myös ulkoiluaktiviteeteissa, kuten leirintä, ajoneuvojen retkeily tai metsästys esimerkiksi. Kuten ymmärrätte, LED-työvalot ovat ratkaisevan tärkeitä erilaisille ajoneuvoille ja rakennuskoneille, kuten kaivinkoneille ja bulldozereille, maatalouskoneille, kuten traktoreille ja leikkuupuimureille, maastoajoneuvoille, kuten 4x4, mönkijät ja UTV, sekä kaupallisille kuorma-autoille, veneille, pelastusajoneuvoille...

Lisäajovalot LED

Lisä-LED-ajovalot täydentävät lähivaloja tai kaukovaloja ja parantavat merkittävästi näkyvyyttä pitkillä matkoilla, erityisen hyödyllisiä yöllisillä matkoilla huonosti valaistuilla teillä. Nämä valot projisoivat voimakkaan ja keskittyneen valonsäteen, lisäävät turvallisuutta mahdollistamalla kuljettajille esteiden ja mahdollisten vaarojen helpomman havaitsemisen, parantaen siten reaktiokykyä tarvittaessa. Lisävalot LED soveltuvat erinomaisesti monenlaisille ajoneuvoille, kuten henkilöautoille, moottoripyörille, kuorma-autoille, SUV:ille ja maastoajoneuvoille, kuten 4x4 ja Pick-up.

Lisäsumuvalot LED

LED-sumuvalot on suunniteltu tarjoamaan parempi näkyvyys epäsuotuisissa sääolosuhteissa, kuten sumussa, sateessa, lumessa tai pölyssä. Niiden erityisesti suunniteltu valo tunkeutuu näihin vaikeisiin olosuhteisiin, vähentäen siten onnettomuusriskiä lisäämällä tien selkeyttä. LED-sumuvalojen asennus soveltuu erinomaisesti erilaisille ajoneuvotyypeille, henkilöautoille, moottoripyörille, 4x4, SUV ja kuorma-autoille. Ne edistävät merkittävästi liikenneturvallisuutta.

Lisäperuutusvalot LED

LED-lisäperuutusvalot ovat tärkeä lisäys ajoneuvojen käsittelyyn, erityisesti suurille ajoneuvoille tai niille, jotka kuljettavat perävaunuja. Nämä valot tarjoavat lisää näkyvyyttä ajoneuvon takaosaan, mahdollistaen turvallisemmat peruutusliikkeet. Niiden kirkkaus ja välitön aktivoituminen helpottavat esteiden ja ihmisten havaitsemista, vähentäen onnettomuusriskiä manöövereissä.

Lisävalojen LED monipuolisuus ja tyyli: paljon enemmän kuin vain valot

On tärkeää korostaa lisävalojen LEDin monimuotoisuutta ja mukauttamiskykyä. Saatavilla monenlaisissa muodoissa, kooissa ja valotehoissa, nämä valot tarjoavat poikkeuksellista sopeutuvuutta vastaamaan jokaisen ajoneuvon ja kuljettajan erityistarpeita. Käyttäjillä on myös valittavanaan erilaisia valonsädeasetuksia (laaja, pitkä kantama, yhdistetty), mikä mahdollistaa optimoidun käytön ajotilanteiden ja yksilöllisten tarpeiden mukaan.

Monet lisävalojen LED-mallit erottuvat lisäominaisuuksilla, kuten värikkäillä parkkivaloilla (valkoiset, oranssit, punaiset), jotka rikastuttavat sekä ajoneuvon käytännöllisyyttä että muotoilua. Nämä esteettiset lisäykset muuttavat ajoneuvojen ulkonäköä, antaen niille modernimman ja erottuvamman ilmeen. Itse asiassa, näiden lisävalojen LEDin integrointi ei rajoitu vain näkyvyyden tai turvallisuuden parantamiseen; se on myös tyyli- ja eleganssilauseke, joka mahdollistaa ajoneuvojen omistajille heidän koneidensa mukauttamisen ja kaunistamisen heidän henkilökohtaisten mieltymystensä mukaan.

Lisävalot LED ovat siis paljon enemmän kuin vain toiminnallisia parannuksia. Ne edustavat fuusiota suorituskyvyn, turvallisuuden, energiatehokkuuden ja tyylin välillä. Soveltuvat laajaan sovellusvalikoimaan, ammattitöistä päivittäiseen ajamiseen erilaisissa olosuhteissa, ne tarjoavat parannetun ja turvallisen ajokokemuksen, samalla kun ne antavat kuljettajille mahdollisuuden ilmaista yksilöllisyyttään valojen valinnan kautta. Näiden edistysaskelten ansiosta lisävalot LED ovat välttämättömiä varusteita autoteollisuudessa ja modernissa ajamisessa.

^